24 Şubat 2014 Pazartesi

GLİSS Besleyici Yağ İksiri ile Tanışmaya Hazır Mısınız?

                                                                                                                     

Besleyici yağ iksiri ile yıpranmış ve kırılgan saçlar için yoğun onarım bakımı…



Yüksek kaliteli maddeler içeren onarım serisi…

Çok işlem görmüş, yıpranmış ve kırılgan saçlar, saç ucu çatlaklarına ve kırılmalarına karşı özellikle hassastır. İçeriden derinlemesine yıpranmış saçların kütikülleri pürüzlüdür ve genel olarak saçlar cansız, kırılgan görünür ve hissedilir. Zamanla cansızlaşarak taraması ve şekil alması zor hale gelir. Saçları doğal güzelliğine geri döndürmek için mükemmel biçimde etkili saç bakım ürünleri gerekir. Gliss Oil Elixir Serisi ile Gliss saç bakım uzmanları, yüksek kaliteli maddeler içeren onarım serisini sunuyor. Henkel Beauty Care Uluslararası Ürün Geliştirme Saç Bakım Direktörü Dr. Poppe, “Sıvı saç bileşenleri ve besleyici yağ iksirinin özel birleşimi, saç yapısının tam olarak derinlemesine onarımını ve aynı zamanda saç yüzeyinin süper ince bir film ile eşit şekilde kaplanarak pürüzsüzleşmesini mümkün kılıyor.” diyor. Sonuç ise saçlara ağırlaştırmadan ipeksi yumuşaklık ve göz kamaştırıcı parlaklık veren bir formül olarak kendini gösteriyor. Gliss Oil Elixir Serisi’nin yoğun besleyici-onarım formülü, yıpranmış saç yapısını onarıyor ve yüzeyindeki çatlakları dolduruyor. Gliss Oil Elixir Serisi, saçın doğal esnekliğini yeniden kazandırıyor ve her bir saç telini saç kırılmalarına, çatlaklarına ve kuruluğa karşı güvenilir şekilde koruyarak yumuşaklık, ipeksi pürüzsüzlük ve göz kamaştırıcı ışık saçan bir parlaklık hissi bırakıyor.


Mükemmel görünen, sağlıklı ve göz alıcı saçlar…

Çok işlem görmüş, yıpranmış ve kırılgan saçlarınızı düzenli olarak Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan ile yıkayabilir ve sonra pürüzsüzleştirmek için Ultimate Oil Elixir Saç Kremi uygulayabilirsiniz. Sadece kolay bir adımla saçlarınızın onarıldığını, karışıklığının açıldığını ve anında daha taranabilir hale geldiğini deneyimleyeceksiniz. Ultimate Oil Elixir Sıvı Saç Kremi ise hızlı bir dokunuş için mükemmel... Basit bir şekilde kuru ya da nemli saça sıkılıyor ve durulanması gerekmiyor. Ultimate Oil Elixir Saç Bakım Maskesi de ekstra derin ve etkili bir şekilde saçlarınızı forma sokuyor; haftada 2-3 kez uygulandığında saç yapısını içerisinden yeniden inşa ediyor, saç kırılmalarını önemli ölçüde azaltıyor ve nefes kesici bir parlaklık sağlıyor. Ultimate Oil Elixir Serum, çok özel ve onarıcı bir bakım ürünü olarak öne çıkıyor. Yenilikçi formülü, besleyici yağ iksiri içeriyor ve ek olarak ışıltılı altın parçacıkları saçlara mükemmel parlaklık yansımaları veriyor. Ayrıca, altın parçacıklı serum saç yapısına bakım yapıyor, saç kırılmalarına karşı koruyor, en cansız ve kırılgan saçlara bile ağırlaştırmadan, parlaklık ve ipeksi yumuşaklık katıyor.  

Gliss Ultimate Oil Elixir saç bakım serisi tüm mağazalarda…

Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan                                                  700 ml
Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan                                                  400 ml
Gliss Ultimate Oil Elixir Saç Kremi                                                200 ml
Gliss Ultimate Oil Elixir Sıvı Saç Kremi                                        200 ml
Gliss Ultimate Oil Elixir Saç Bakım Maskesi                               200 ml
Gliss Ultimate Oil Elixir Serum                                                       100 ml
  

Henkel dünya çapında lider markalar ve teknolojilerle üç iş alanında çalışır: Çamaşır ve Ev Bakımı, Güzellik Bakımı ve Yapıştırıcı Teknolojileri. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile hem tüketici hem de endüstriyel işlerde pazar lideri konumundadır. Henkel yaklaşık 47.000 çalışanı vardır ve 2012 mali yılında 16,510 milyon avro satış ile 2.335 milyon Euro vergisi ödenmiş faaliyet karı bildirmiştir. Henkel’in imtiyazlı hisse senetleri Alman borsa endeksi DAX’da listelenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)