17 Mayıs 2013 Cuma

Pangea Organics'den neler gelmiş neler?

Geçenlerde Pangea Organics'den hoş bir paket geldi..Ürünler Amerika’dan ithal sertifikalı organik cilt bakım  ürünleri..


 Ürün boyları da çok tatlı...Denemek için acele edeceğim..Organic ürünleri kullanmayı seviyorum, beni rahatlatıyor organik fikri..

Bakın Pangea ne diyor sitesinde?


İnsanlar
Pangea birlikte, yeni ve sürdürülebilir bir gelecek inşa edebiliriz inancı ile Colorado’nun güzel şehri Boulder’da kuruldu. Bu nedenle tek seferde bir şişe, bir kalıp ve bir kavanoz üretmeyi tercih ediyoruz. Bizler yaşam döngüsünün her aşamasında zarar vermekten ziyade faydalı olan ürünler yaratmanın önemine inanan aynı görüşte insanların oluşturduğu bir topluluğuz.
Uygulamalar
Pangea ürünlerini satın almak vücudunuzu iyi hissettirmenin ötesindedir. Sürdürülebilir tarım ve kültürü, adil tedarik temini ve organik tarımdan, adil ücretlere ve yenilenebilir, geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir kaynakların kullanımına kadar her şeyi desteklediğiniz anlamına gelir. Diğer bir deyişle, sizin için iyi olan şeyleri. Herkes için iyi olan şeyleri.
Pangea ürünleri aşağıdaki özelliklere sahiptir ve hep öyle kalacaktır:
  • • El emeği ile küçük partiler halinde, cildinizi yenilemek ve rahatlatmak ya da duyularınızı uyarmak için saf ve organik maddeler kullanılarak üretilir.
  • • Özel her bir karışımdaki bitkilerin besleyici özellikleri en hassas koruma yöntemleriyle korunur.
  • • Mümkün olduğunca adil ticaret uygulamalarına riayet ederek özellikle organik tarımcılardan tedarik edilir.
  • • Her şeyden önce dürüstçe söylemek gerekirse: ürünlerimizin içinde ne varsa, etiketlerimizde de o vardır.

Ürünler
Siz zaten güzelsiniz. Biz sadece cildinizi temizlemek, güçlendirmek ve nemlendirmek için buradayız. Cilt bakımına önem göstermenizin ona ne sürdüğünüzü bildiğiniz demek olduğuna inanıyoruz. Çünkü vücudunuza sürdüklerinizin çoğu içeriye işler. İyi, kötü ve çirkin. Bu yüzden biz de sadece kokusu değil kendisi de mükemmel olan bir cilt bakımı ürettik.
Bitkiler yeryüzünün besinlerini vücudumuzun kullanabileceği şekle dönüştürürler. Biz bu tam ve canlı bitkilerin özlerini olabilecek en katkısız yöntemle, siz onların vitaminlerinden, minerallerinden ve özlerinden faydalanabilin diye ürünlerimizde kullanıyoruz.
Performans
Misyonumuz vücut ve cilt bakımını sizin ve vücudunuz için en iyisi haline getirmektir. Bu yüzden sizi ve cildinizi beslemek için sadece bitkisel bazlı maddeleri seçiyoruz. Günümüzde bazen insanların “organik vücut ve cilt bakım ürünleri yetersiz performans gösteriyor” dediğini duyarsınız. Ancak bunu söyleyenler Pangea’dan bahsetmiyorlardı. Ürünlerimizi organik ürünlerden yapmak için sarf ettiğimiz çabanın aynısını, onların işe yarayan ürünler olmasını sağlamak için de sarf ediyoruz. Bu sebeple, Pangea ürünlerinin size her zaman muhteşem bir performans sağlayacağından emin olabilirsiniz.
Gezegen
Bugün tüketmeyi seçtiğimiz her şey bizim şu an nasıl olduğumuzu, gelecek nesilleri ve yarın neler yaşayacağımızı etkiler. Pangeayı seçmek, aynı zamanda geleceği olumlu yönde etkilemek demektir. Sadece tek bir vücudunuz var ve hepimizin tek bir gezegeni var. İkisini de korumak için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz.

Teşekkürler Pangea sizi tanıdığım için mutluyum, birlikteliğimiz devam etsin dileğiyle..


4 yorum:

  1. güle güle kullanın Reyhancım

    YanıtlaSil
  2. Kullan da etkilerini de yaz merak ettim. Ben de çok severim organik cilt bakım ürünlerini. Cildine sağlık ve gençlik versin.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)