8 Ocak 2010 Cuma

Jolie-Pitt çiftinin kızları Shiloh Novel' in bu tişört tasarımını tek geçerim


Bu tişörtle ilgili haberi ilk 30.06.2006 tarihinde Hürriyet Gazetesi yazarı Banu TUNA' nın köşesinde okumuş ve hemen tişörtün resmini bulmuştum. Banu TUNA "Tişörtün üzerinde bir kurukafa (yeni doğmuş bebek için ilginç bir seçim) ile bir takım tencere, tava ve kaşık resimleri var. Melek kanatlarını da unutmayalım tabii. Tencere&Tava Orkestrası yazıyor hepsinin altında. Tasarımcı Kingsley Aarons, evdeki kap kacağa kaşıklarla vurarak cinnet ortamı yaratan iki yaşındaki oğlundan ilham almış. Kendisi aslında bir grafik tasarımcısı, ancak bebekler için iki yıl önce yapmaya başladığı tişörtler kapış kapış gidiyor. Johnny Depp, Gwen Stefani, Seal ve Heidi Klum ile Guns n’Roses’ın Slash’i bebeklerine hep onun tasarımlarını giydiriyor. Yeni nesil anne babalar, kendilerini giyeceği türden giysiler almaktan hoşlanıyormuş çocuklarına. Unutmadan ekleyelim, ünlü tişörtün fiyatı 38 dolar." yazmıştı.

Buradan hareketle:
1-Bir sanatçı kişisine neyin ilham vereceği heç mi heç belli olmuyor..
2-Kuru kafa falan ama acaip güzel ve sıradışı bir tasarım kabul etmek lazım..Kimin aklına gelir,hem böyle bir şeyden ilham almak, hemi de o ilhamın sana haydeeee mutfaktan Allah ne verdiyse kap gel,tencere tava vb..Bunları diz şimdi adabınca demesi..Ve de Tencere&Tava Orkestrası gibi harika bir adı tasarımına vermek.İnsanın çocuklarına yavrum hadi bakimm azıcık çıldırın da ananıza belkime ilham neyim gelir diyesi geliyor..Gerçi dememe gerek de yok onların her hali çıldırmış pozisyonda sanırım analarında ilham alacak yetenek eksik..
3-İlham alınan şeye dayanaraktan bakarsan görürsün bakmazsan göremezsin denilebilinir.
4-Bu saatten sonra her şeye acep bu bana ilham verebilir mi diye bakmak gerekebilir.
5-Beyhude geçiyor ömür bizim neyimiz eksik deyip bu bağlamda bir üretken tavır almakda fayda olabilir.
Ha bir de Shilohumun (bayılıyorum da kendisine) emziği var. Banu TUNA bu  emzik için şöyle yazmıştı.."Bu arada ItsmyBinky.com adlı internet sitesi de Shiloh için bir emzik tasarlamış. Öyle bildiğiniz emziklere elbette benzemiyor. Beyaz altın üzerine elmasla kaplı ve 17 bin dolar değerinde. Daha açık olmak gerekirse tam 279 elmas kullanılmış. Elbette kimse bebeğin bu emziği kullanmasını beklemiyor. Aksi halde ciddi çene sorunları yaşayacağı kesin." .

4 yorum:

  1. Yok be Stilom ben senden bekliyorum böyle hayli ses getiren bir tasarım,sen tasarla,ben burada yayınlayacam..

    YanıtlaSil
  2. Ah bebem yaptığım o kadar çok şey var ki aşkım ama vakit olsa tükkan senin

    YanıtlaSil
  3. Vakit konusunda haklısın bebek,ya acaba günleri 24 saatten düşürdüler de bizim mi haberimiz yok,kalktın sabah,pat peşine akşam ne iş anlamıyorum ben de..Biri bizi dürtsün canımmmm..Anam bak BÜDÜ' cük gelene kadar en bomba ne yapacaksan yap demiş olayım,bir daha epey zor olur,olabilir,olma ihtimali kuvvetle muhtemel hatta..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)